Cols de Brussel·les saltades amb botifarra de perol

Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de cols de Brussel.les
  • 1 botifarra de perol
  • 2 - 3 alls
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

1 racions

Elaboració

Netegem les cols i hi traiem alguna fulleta en mal estat.
Les partim per la meitat i les posem en una olla amb una mica d'aigua, just per cobrir-les.
Deixem que bullint uns 10 minuts. Les escorrem.
Traiem la pell de la botifarra de perol i la tallem a rodanxes. Laminem els alls.
En una paella amb una mica d'oli, hi saltem els alls laminats vigilant que no es cremin, hi afegim les cols, ho salpebrem i ho deixem fent xup-xup a foc baix, uns 10 minuts.
Passats uns 5 minuts, hi fiquem les rodanxes de botifarra de perol i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts. Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Cols de Brussel·les saltades amb botifarra de perol

Cols de Brussel.les saltades amb botifarra de perol.

Recepta de cuina de Cols de Brussel·les saltades amb botifarra de perol

Cols de Brussel.les.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1631 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: