Sopa d'arròs amb peix i marisc
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Sopa
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 600 g de filets de peix blanc (rap, corball, mero…)
- ½ kg de gambes
- 300 g de calamar trossejat
- Un grapat de rossellones
- 300 g d'arròs
- 1 ceba mitjana picada
- 2 alls
- 2 tomàquets
- 1 litre de brou de peix
- Oli d'oliva
- Pebre vermell dolç
- Sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En una olla amb una mica d'oli, sofregim la ceba i els alls picats. 
Quan comenci a daurar-se, hi afegim les tomàquets ratllats.
Hi incorporem, un polsim de sal, el pebre vermell, ho remenem i hi afegim el calamar, el peix trossejat i el brou. 
Ho deixem coure 5 minuts, a foc mitjà tapat.
Hi tirem l'arròs i ho deixem coure uns 15 minuts.
Hi afegim les gambes pelades, les rossellones i ho cuinem, uns 5 minuts més. Ja es pot servir la sopa.
														
 50min
  50min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2728 visites.
 2728 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopa
 Sopa Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Llegums i verdures
 Llegums i verdures Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Postres i dolços
 Postres i dolços
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram