Sopa d'arròs amb peix i marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de filets de peix blanc (rap, corball, mero…)
  • ½ kg de gambes
  • 300 g de calamar trossejat
  • Un grapat de rossellones
  • 300 g d'arròs
  • 1 ceba mitjana picada
  • 2 alls
  • 2 tomàquets
  • 1 litre de brou de peix
  • Oli d'oliva
  • Pebre vermell dolç
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una olla amb una mica d'oli, sofregim la ceba i els alls picats.
Quan comenci a daurar-se, hi afegim les tomàquets ratllats.
Hi incorporem, un polsim de sal, el pebre vermell, ho remenem i hi afegim el calamar, el peix trossejat i el brou.
Ho deixem coure 5 minuts, a foc mitjà tapat.
Hi tirem l'arròs i ho deixem coure uns 15 minuts.
Hi afegim les gambes pelades, les rossellones i ho cuinem, uns 5 minuts més. Ja es pot servir la sopa.

50min


Recepta de cuina de Sopa d'arròs amb peix i marisc

Sopa d'arròs amb peix i marisc.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

403 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!