Llaminera de porc ibèric amb ceba caramel·litzada i melmelada de tomàquet

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llaminera (filet) de porc ibèric
  • 1 pot de ceba caramel·litzada de conserva casolana
  • 1 potet de melmelada de tomàquet casolana
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Marquem el filet de porc en una paella amb una mica d'oli. El tallem a rodanxes però no el tallem del tot, deixem la part de baix sense tallar (així es courà millor).
El col·loquem en una safata de forn, la portem al forn que ja tindrem a 140ºC, ho deixem coure durant uns 15 minuts.
Obrim el forn, tirem per sobre la llaminera la ceba caramel·litzada i la melmelada de tomàquet.
Ho salpebrem i deixem coure uns 5 - 10 minuts més.
Enplatem amb el suc que ha deixat anar, amb la ceba i melmelada per damunt.

35min


Recepta de cuina de Llaminera de porc ibèric amb ceba caramel·litzada i melmelada de tomàquet

Llaminera (filet) de porc ibèric amb ceba caramel.litzada i melmelada de tomàquet.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4308 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: