Coca de cabell d'angel i pinyons

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 gr cabell d'angel
  • Dues làmines de pasta de full rectangular
  • Sucre
  • Pinyons
  • Ou

6 racions

Elaboració

Procedim a col.locar sobre un paper vegetal en una safata del forn una de les dues làmines de pasta de full, la punxem amb una forquilla. Seguidament extenem el cabell d'angel procurant deixar un centimetre fins a les vores.
Separem la clara del rovell i pintem amb la clara les vores que haurem deixat sense cabell d'angel, també pintarem les vores de l'altre pasta de full i la posarem a sobre de la primera de manera que les vores amb clara d'ou estiguin unides. Amb l'ajuda d'una forquilla apretarem les vores d'aquesta manera quedaran unides i a més també quedarà bonic. Punxarem la superfície de la coca i amb el rovell batut amb una mica d'aigua procedirem a pintar-la tota, afegirem pinyons i sucre al gust i ho enfornarem uns 10 minuts amb escalfor per sota a 180º i després uns 15 minuts o fins que quedi rossa amb escalfor per sobre però aquest cop pujant la temperatura a 200º.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5193 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: