Cloïsses al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- Per i quilogram de cloïsses fresques -2grans d'all-1 ceba petita-Julivert-3culeres de pa ratllat-Oli d'oliva-Sal-
4 racions
Utensilis
Una cassola , una escorredora , un morter i una plata per forn.
Elaboració
Piquem tot barrejat , els alls , la ceba , el pa ratllat i una mica de sal. Lliguem això amb oli d'oliva asta aconseguir una pasta. En una cassola amb una mica d'aigua , obrim les cloïsses i les escorrem, i guardem el suc que ens queda. Posem-les cloïsses en un plat o plata , i escampem una mica de suc de obrir-les, i escampem per sobre també la pasta que hem preparat. Ho posem uns minuts a gratinar i ja estarà llest.
30min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2624 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.