Enrotllat per canapés

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pernil dolç en llesca una mica gruixuda-Formatge per untar-Paté per untar-Olives sense pinyol-Base per canapè o Torrades de canapè-
  •  

Utensilis

Un pal pe fer pintxos, un ganivet i paper de plata.

Elaboració

Prenem un tros de paper de plata ; i a sobre i estenem una llesca de pernil dolç. Seguidament untem la llesca amb formatge i a sobre del formatge amb paté. Després agafem un palet de pinxo ,sigui de fusta o metalic; i enfilem unes olives. Després posem l'enfilall d'olives en una punta de la llesca de pernil untada amb formatge i paté, i anem enrotllant l'enfilall fins arribar al final de la llesca de pernil. Després ho emboliquem amb paper de plata i entatxonem be .Posem al congelador una estona i quan s'endureixi, podrem tallar a llesques fines i posar damunt la base per canapès o Torrades .

Notes

No poso numero de racions , depèn de la gent que siguem-El temps depèn de la quantitat de canapès


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3944 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: