Primento farcit de truita de patata
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Truita
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Primentons verds (llargs i rectes)
- Patata
- Ceba
- Ous
- Sal i oli
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
							Fregir la patata i la ceba com si fos per truita. Batre els ous a una safata, quan estigui cuita la patata i la ceba barrejar amb l'ou a la mateixa safata, rectifica de sal. 
Farcim els primentons amb la barreja un a un, ja tindrem la paella preparada amb oli en poc foc. Al principi s'ha d'anar en compte de ficar en primento a la paella cap avall per fer un tap a la truita, el tindrem que aguantar verticalment, apretant una mica per a que qualli l'ou, una vegada el tap fet, deixar que acabi de coures tot junt.
Es convenient fer-los a foc lent per no cremar-mos, es una mica elaborat pero queda molt bo.
														
 40min
  40min 
Notes
És un bon complement per acompanya amb carn.
 Etiquetes: 
						Terres de l'ebre
 
						Etiquetes: 
						Terres de l'ebre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3315 visites.
 3315 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Jordi Bn
 Jordi Bn![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Altres
 Altres Truita
 Truita Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram