Pastissets de truita

Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de patates
  • 200 g de ceba
  • 4 ous
  • 80 g de pernil ibèric
  • Una culleradeta de Royal
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Pelem, tallem i fregim les patates i la ceba com per fer una truita.
Deixatem els ous i els barregem amb les patates i la ceba fregides.
Afegim el llevat i el pernil fet a trossets.
Engrassem els motllos de silicona i els omplim amb la barreja que hem fet.
Fiquem al forn, ja calent, i els deixem coure a 180 graus durant uns 15 minuts, fins que cuallin.
Els deixem refredar una mica i els servim amb paperets de rebosteria.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: