Besuc de la piga al forn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parell de besucs de la piga-Unes patates- Un parell de carrotes-Un parell de cebes-Un parell de tomates-oli d'oliva-sal-llimona-vi blanc-
  •  

2 racions

Utensilis

Una plata de forn,una escorredora i un ganivet de cuina.

Elaboració

Preparem una plata de forn, i posem un llit de patates a rodelles, carrota a trossets, ceba a trossos i tomata per la meitat .A sobre i posem el besuc amb un parells de talls a la part de sobre i un tall de llimona a cada tall. Ho salem tot per sobre ; ho reguem amb vi blanc i també amb oli d'oliva. Calentegem el forn i un cop calent hi posem la plata amb tota la preparació. De tant en tant anirem tirant suc per sobre la cocció amb una cullera. Deixarem coure fins que el peix sigui daurat i la verdura tova.                                                                                               

1h

Notes

El besuc de la piga es molt típic per nadal. Es típic cuinar abans una mica la verdura , ja que necessitat mes temps que el peix per coure. Jo no ho faig mai, explicaré per que. Si disposeu de un peix ben fresc, tret de la barca a casa, i de palangre , el peix te la carnadura prou dura per aguantar tota la cocció fins que la verdura es tova.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2407 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Consol BC diu:
Hola Jordi: estic fen proves. La cuina és una de les meves tortures, es la rutina de cada dia, per aquest motiu la tinc una mica avorrida. A amb les teves recept crec que m'hi tornaré a enganxar.
Fins aviat Consol
Jordi Bosch Negre diu:
Ho celebro que t´animis a tornari, jo de fet només ho faig per hobbye quan tinc temps. Fins aviat.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: