Botifarra dolça de l´Empordà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 4botifarres dolces- 4llesques de pa de pagès- 1got de moscatell- 3cullerades de sucre- Pela de 1 llimona- Canyella- Oli-

4 racions

Utensilis

Una cassola.

Elaboració

Punxem les botifarres perquè no rebentin durant la cocció i poseu-les en una cassola amb un dit d'aigua , un got de moscatell , la pela d'una llimona , el sucre i la canyella . Posem la cassola al foc baix perquè les botifarres es coguin a poc a poc i no quedin endurides i , quan les vegeu rosses i brillants , com recobertes de caramel , les posem damunt les llesques de pa i servim ben calent.

30min

Notes

Recepte bastant tipica de carnaval, entre moltes altres.


Recepta de cuina de Botifarra dolça de l´Empordà

No tinc foto meva , poso aquesta que és orientativa.
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4731 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Mª teresa diu:
Hola Jordi!a casa les faig semblant,però quan les botifarres ja son cuites al mateix suc a la caçola i paso el pa i en faig torradetes dolces,son bonissimes!
Jordi Bosch Negre diu:
Ostres i tant que ha de ser bo. En prenc noto i provaré.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!