Pa de pessic de poma amb canyella
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pomes
- 200 gr. de farina
- 200 gr. de mantega
- 200 gr. de sucre
- 3 ous
- 1 culleradeta de llevat
- 1 culleradeta de sucre avainillat
- 2 culleradetes de canyella en pols
- Sucre glass
8 racions
Elaboració
Barrejar en un bol gran la mantega estovada amb el sucre. Afegir els ous sencers, d'un en un, i remenar per tal que quedin ben integrats.
Afegir la farina i el llevat tamisats i seguir remenant fins a obtenir una pasta homogènia.
Incorporar el sucre avainillat, una culleradeta de canyella en pols i les pomes pelades i trossejades.
Abocar aquesta massa en un motlle untat amb una mica de mantega i lleugerament enfarinat.
Coure el pa de pessic al forn, preescalfat a 175°C, durant 40 minuts o fins que estigui una mica daurat a la superfície.
Empolvorar el pa de pessic amb el sucre glass barrejat amb una culleradeta de canyella en pols.
1h 30min
Notes
Si no es vol trobar els trossos de poma dins el pa de pessic, es pot ratllar la poma.


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3546 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets....
Doncs de salseta en va sobrar... i un altre dia barrejada amb un arròs blanc va quedar un acompanyament deliciós!!
Ostres... piononos!! Jo els vaig tastar a Granada i son deliciosos!! mmmmmmmm :-)
Doncs m'han sobrat oblees i vull fer un farcit amb ceba sofregida, tonyina i pebrots del piquillo. Si queden bones penjo la...
Ostres... sí que han de ser bones sí. Però ha de ser molt difícil passar-les per ou batut i fregir-les sense que es...