Sopa de tirabecs o estirabecs

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Entre 80 i 100 cl del suc que varem guardar al coure tirabecs bullits
  • Un parell de llesques de pa del dia abans
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

-Tallem el pa a trossos i el fregim , amb una mica d’oli ben calent. Més o menys 1 minut.
-Posem a bullir , el suc que varem guardar al coure tirabecs bullits, hi afagim una mica de sal . Quan bull i tirem el pa fregit a trossos.
-Deixem coure uns 5 minuts.
-Servim la sopa ben calenta amb un raig d’oli d’oliva ( opcional ).

15min

Notes

Nota- Una altre variant de fer la sopa. La sopa es pot fer amb aigua i tirabecs ( traiem les puntes i el fils dels tirabecs ) i els rentem. Posem a bullir aigua freda, hi afegim una mica de sal. Quan l’aigua bull, hi tirem els tirabecs i deixem coure uns 8 minuts, afegim el pa a la sopa.


Recepta de cuina de Sopa de tirabecs o estirabecs

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2183 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: