Coulant de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 ous
  • 110 gr. de xocolata fondant
  • 110 gr. de mantega
  • 1 cullerada de mantega (pel motlle)
  • 45 gr. de farina
  • 1 cullerada de farina (pel motlle)
  • 85 gr. de sucre

5 racions

Utensilis

Flaneres individuals.

Elaboració

Fondre la xocolata i la mantega al bany maria.
Batre els ous amb el sucre en un bol gran. Afegir la xocolata i la mantega (no molt calenta) i barrejar bé. Finalment, incorporar la farina tamisada i remenar fins que s'incorpori.
Preescalfar el forn a 190°C. Untar amb mantega les flaneres i empolvorar amb una mica de farina (si son de silicona no cal). Abocar la barreja de xocolata fins a omplir dos terços de cada flanera i enfornar durant 15 minuts. Retirar del forn i esperar 5 minuts abans de desmotllar (important).

1h

Notes

Els 5 minuts de repòs entre retirar del forn i desmotllar són importants per tal que el pa de pessic agafi més consistència i no se'ns trenqui al desmotllar, ja que si això passa el cor del coulant (que ha de quedar sense coure) ens vessaria.
Si ens queda tot cuit (sense el xocolata líquid dins) anem jugant amb el temps de cocció ja que cada forn de vegades és diferent.
Un cop plenes les flaneres, es poden congelar i enfornar directament quan es vulgui consumir el coulant.

Per


Recepta de cuina de Coulant de xocolata

Coulant
per Imma Soto

Recepta de cuina de Coulant de xocolata

Coulant per dins.
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

912 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!