Coulant de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 ous
  • 110 gr. de xocolata fondant
  • 110 gr. de mantega
  • 1 cullerada de mantega (pel motlle)
  • 45 gr. de farina
  • 1 cullerada de farina (pel motlle)
  • 85 gr. de sucre

5 racions

Utensilis

Flaneres individuals.

Elaboració

Fondre la xocolata i la mantega al bany maria.
Batre els ous amb el sucre en un bol gran. Afegir la xocolata i la mantega (no molt calenta) i barrejar bé. Finalment, incorporar la farina tamisada i remenar fins que s'incorpori.
Preescalfar el forn a 190°C. Untar amb mantega les flaneres i empolvorar amb una mica de farina (si son de silicona no cal). Abocar la barreja de xocolata fins a omplir dos terços de cada flanera i enfornar durant 15 minuts. Retirar del forn i esperar 5 minuts abans de desmotllar (important).

1h

Notes

Els 5 minuts de repòs entre retirar del forn i desmotllar són importants per tal que el pa de pessic agafi més consistència i no se'ns trenqui al desmotllar, ja que si això passa el cor del coulant (que ha de quedar sense coure) ens vessaria.
Si ens queda tot cuit (sense el xocolata líquid dins) anem jugant amb el temps de cocció ja que cada forn de vegades és diferent.
Un cop plenes les flaneres, es poden congelar i enfornar directament quan es vulgui consumir el coulant.

Per


Recepta de cuina de Coulant de xocolata

Coulant

Recepta de cuina de Coulant de xocolata

Coulant per dins.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2246 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: