Tronc de lluç al forn amb cansalada i patates a lo pobre, i refregit d'alls

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tronc de lluç, de 250 grams
  • Dues tires de cansalada fumada, tallada ben prima
  • Oli d'oliva
  • Dos alls laminats
  • Un bitxo petit
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Patates a lo pobre per una ració [Veure recepta]
  • Vi blanc

1 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Una paella petita
Una safata fonda, pel forn
Un plat gran, de porcellana blanca
Escuradents

Elaboració

En primer lloc, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, agafem el tronc de lluç, el salpebrem i l'emboliquem amb la cansalada a lo ample, posant-hi dos escuradents, perquè no es desfaci.
Tot seguit, fiquem el tronc de lluç en una safata, fiquem un raig d'oli i vi blanc, i l'enfornem a 180º, fins que veiem que és cuit.
A part, en una paella, fregim els alls laminats i el bitxo, i quan són fregits, els retirem.
En el moment de muntar el plat, posem el tronc de lluç en el centre del plat, posem una mica de refregit d'alls al damunt, i en el costat, posem un niu de patates a lo pobre, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants troncs de lluç, com persones siguin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2404 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: