Amanida de meló, síndria, blat de moro i canonges, amb encenalls de moixama, i vinagreta de taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 grams de moixama, tallada molt fina ( això, ens ho poden fer a la pesca salada on la comprem )
  • Un quart de síndria
  • Mig meló
  • Una safata de canonges
  • Un pot petit, de blat de moro
  • Vinagreta de taronja, pastanaga i caviar ( la trobareu a les meves receptes )

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre, gran
Una safata de porcellana blanca
Un estri per fer boletes de fruites

Elaboració

Primerament, fem tant les boletes de meló com les de síndria, i les anem posant en el bol de vidre.
Tot seguit, netegem els canonges i els hi afegim a les boletes. Seguidament, escorrem el blat de moro i ho afegim en el bol. A continuació, fiquem la vinagreta, i ho barregem ben barrejat.
Tot seguit, ho fiquem en la safata de porcellana d'una manera abellidora, repartim la moixama pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: