Navalles a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 20 Navalles fresques
  • Oli d'oliva
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Posem les navalles en un recipient amb aigua i un bon grapat de sal, entre 30 i 40 minuts, perquè treguin tota la sorra que puguin portar.
Piquem ben petit el julivert. El reservem.
Posem una planxa al foc i esperem que estigui molt calenta, hi posem les navalles (les podem tapar per provocar que s'obrin amb el mateix vapor). Les salem una mica, però no gaire ja que són salades de per sí. Quan s'obrin, les mantenim 1 minut com a màxim a la planxa,
Per acabar hi afegim una mica de pebre i el julivert.
Ja es poden emplatar. S’han de servir ben calentes.

5min

Notes

Poso 5 minuts de temps doncs no conto el temps de tenir-les en aigua.


Recepta de cuina de Navalles a la planxa

En el plat per degustar-les

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: