Navalles a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 20 Navalles fresques
  • Oli d'oliva
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Posem les navalles en un recipient amb aigua i un bon grapat de sal, entre 30 i 40 minuts, perquè treguin tota la sorra que puguin portar.
Piquem ben petit el julivert. El reservem.
Posem una planxa al foc i esperem que estigui molt calenta, hi posem les navalles (les podem tapar per provocar que s'obrin amb el mateix vapor). Les salem una mica, però no gaire ja que són salades de per sí. Quan s'obrin, les mantenim 1 minut com a màxim a la planxa,
Per acabar hi afegim una mica de pebre i el julivert.
Ja es poden emplatar. S’han de servir ben calentes.

5min

Notes

Poso 5 minuts de temps doncs no conto el temps de tenir-les en aigua.


Recepta de cuina de Navalles a la planxa

En el plat per degustar-les

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9893 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: