Bacalao al Ajillo

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg de bacalao
  • 5dientes de ajo laminado
  • 6 dientes de ajo
  • Sal
  • ½ vaso de vino blanco seco
  • 2 hojas de laurel
  • 2 cucharadas de aceite de oliva

4 racions

Utensilis


una sartén
un bol para remojar él bacalao

Elaboració

Una vez desalado él bacalao, se fríe y se reserva , aparte machacaremos tres dientes de ajo pelados con una pizca de sal , y añadiremos en el mismo recipiente el vino blanco. En una sartén freiremos los ajos laminados, los ajos tiernos y las dos hojas de laurel .Pondremos él bacalao en la sartén con la mezcla de los ajos y él vino anteriormente preparada hasta que la salsa se reduzca

30min

Notes

ES UN PLATO FACIL Y CON MUCHA PROTEINA Y NO ENGORDA


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2569 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Hola Fernanda.
En la lista de ingredientes te faltan los ajos tiernos.
Fernanda Bausili diu:
Hola Jósua estoy contenta que te fijaras en mi receta, pero los ajos laminados, son los ajos tiernos,al menos yo lo hago así y me sale muy bueno, saludos

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: