Tomàquet amb freses de llobarro amanides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de Freses de llobarro
  • 2 Tomàquets grans per amanida
  • 1/2 Pebrot verd
  • 1/2 Pebrot vermell
  • 1 Ceba petita
  • Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre de criança
  • Sal

3 racions

Elaboració

Esbaldim i introduïm les freses en un cassó i les cobrim amb aigua freda. Hi afegim, un bon raig de vinagre i sal. Posem el foc mitjà, les portem a ebullició i les deixem coure uns 20 minuts.
Les deixem refredar i els hi traiem la pell, que surt molt fàcilment.
Tallem els tomàquets a rodanxes grans i els reservem.
Trossegem la ceba i els pebrots que quedin molt picats.
En un plat, posem de base el tomàquet a rodanxes, sobre el tomàquet les freses de llobarro tallades i per sobre la picada de ceba i pebrots.
Amanim amb sal, vinagre de criança i oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Tomàquet amb freses de llobarro amanides

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1409 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: