Camembert a la brasa

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Per quatre persones Un Camembert elaborat amb llet crua i que porti la caixa d'emvoltori de fusta-Una cullerada de mel de romaní-Paper de plata-Pa torrat a llesques.

4 racions

Utensilis

Un bon caliu i paper de plata.

Elaboració

Per fer aquesta recepta necessitem un bon caliu de brasa. Comencem per tenir aquest caliu ben roent. Per preparar el formatge, el treure'm del envoltori de plàstic que porta i el posarem altra cop dins de la caixa que porta de fabrica , nomes la part de sota de la caixa. Desprès farem un tall a sobre del formatge en forma d'ix i posarem una mica de mel de romaní a sobre d'aquest tall que hem fet. Embolicarem el formatge amb un paper de plata i el posarem sobre el caliu, i estarà punt quan veiem que comença a imflarse de sobre. En el mateix caliu mentre es cou el formatge, i farem unes torrades de pa en llesca, que després les tallarem a tires. Un cop estigui cuit el formatge i veiem que queda cremós, el treure'm del caliu i el posarem a taula. Sucant amb les tires de pa torrat es boníssim.

45min

Notes

Es molt important que el formatge sigui dels que venen en una caixa de fusta, es cou mes be.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1583 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: