Camembert a la brasa
Categoria:
Altres
Ingredients
- Per quatre persones Un Camembert elaborat amb llet crua i que porti la caixa d'emvoltori de fusta-Una cullerada de mel de romaní-Paper de plata-Pa torrat a llesques.
4 racions
Utensilis
Un bon caliu i paper de plata.
Elaboració
Per fer aquesta recepta necessitem un bon caliu de brasa. Comencem per tenir aquest caliu ben roent. Per preparar el formatge, el treure'm del envoltori de plàstic que porta i el posarem altra cop dins de la caixa que porta de fabrica , nomes la part de sota de la caixa. Desprès farem un tall a sobre del formatge en forma d'ix i posarem una mica de mel de romaní a sobre d'aquest tall que hem fet. Embolicarem el formatge amb un paper de plata i el posarem sobre el caliu, i estarà punt quan veiem que comença a imflarse de sobre. En el mateix caliu mentre es cou el formatge, i farem unes torrades de pa en llesca, que després les tallarem a tires. Un cop estigui cuit el formatge i veiem que queda cremós, el treure'm del caliu i el posarem a taula. Sucant amb les tires de pa torrat es boníssim.
45min
Notes
Es molt important que el formatge sigui dels que venen en una caixa de fusta, es cou mes be.
Etiquetes: Formatges França Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1404 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.