Pollastre de granja amb escamarlans

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pollastre de granja trossejat
  • 12 Escamarlans
  • 2 Cebes picades
  • 3 Tomàquets ratllats
  • 1 Gotet de brandi
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Farina
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Salpebrem, enfarinem i daurem en una paella amb una mica d'oli els trossos de pollastre i els reservem.
En el mateix oli, fregim els escamarlans i també els reservem.
Fem un sofregit amb les cebes i tomàquets.
En una cassola de fang, hi posem el pollastre que havíem reservat, el flamegem amb el brandi, hi posem el sofregit i ho cobrim amb aigua.
Ho deixem coure a foc mig / baix, més o menys 60 minuts (si el pollastre és de pagès, unes 3 hores).
Quan falten uns 10 minuts, afegim a la cassola els escamarlans i la picada (en un morter, piquem molt bé les galetes, els dents d'all i el julivert, hi tirem el vi ranci perquè quedi més líquida).
Ja es pot servir.

1h 40min


Recepta de cuina de Pollastre de granja amb escamarlans

El pollastre amb escamarlans acabat de fer,

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2944 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Antoni Descarrega Guinart diu:
Boníssim!!!! Tot Un èxit a casa.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: