Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • 70 g de Camagrocs frescos
  • Sal
  • 1 Tomàquet madur tirant a petit
  • Alfàbrega molta
  • Oli d'oliva suau

1 racions

Elaboració

En una paella, hi tirem una mica d'oli d'oliva suau i, hi saltem els camagrocs nets , fins que ja no deixin anar aigua.
En una altre paella, amb un rajolinet d'oli, hi tirem els ous batuts com si féssim una truita normal però no la girem.
Quan ens quedi feta de sota, la retirem amb cura i, la posem sobre el que volguem.
En aquest cas, camagrocs i tomàquet tallat petit amb un toc d'alfàbrega.
Just abans de menjar-la, la posem 2 o 3 minuts al microones, perquè s'acavi de coure l'altre costat de la truita.

10min


Recepta de cuina de Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega

Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4259 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: