Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • 70 g de Camagrocs frescos
  • Sal
  • 1 Tomàquet madur tirant a petit
  • Alfàbrega molta
  • Oli d'oliva suau

1 racions

Elaboració

En una paella, hi tirem una mica d'oli d'oliva suau i, hi saltem els camagrocs nets , fins que ja no deixin anar aigua.
En una altre paella, amb un rajolinet d'oli, hi tirem els ous batuts com si féssim una truita normal però no la girem.
Quan ens quedi feta de sota, la retirem amb cura i, la posem sobre el que volguem.
En aquest cas, camagrocs i tomàquet tallat petit amb un toc d'alfàbrega.
Just abans de menjar-la, la posem 2 o 3 minuts al microones, perquè s'acavi de coure l'altre costat de la truita.

10min


Recepta de cuina de Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega

Truita oberta de camagrocs i tomàquet amb un toc d'alfàbrega.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4493 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: