Rodanxa de lluç al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Rodanxa de lluç una mica gruixuda
  • 1 Patata petita/mitjana
  • 2 Tomàquets petits madurs
  • 1 Tros de llimona
  • Sal
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Tallem les patates ben netes, en rodanxes fines.
Les fregim lleugerament, sense que agafin color, i les posem a la base de la safata del forn amb els tomàquets tallats a quarts.
Damunt hi tirem llimona expremuda amb la mà i la sal.
A sobre hi col.loquem la rodanxa de lluç.
Ho regem tot amb l'oli que hem fet servir abans de fregir els ingredients, just que cobreixi les patates.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem la safata al forn i ho deixem coure uns 20 minuts, mentre cou ho anem mirant i hi tirem el suc sobre el lluç perquè quedi més amorosit (gens sec).
Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Rodanxa de lluç al forn

Rodanxa de lluç al forn.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4761 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: