Baldana fregida amb ou ferrat i mongetes del ganxet fregides

Ingredients

  • Una baldana de ceba
  • 100 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Un ou
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un all laminat

1 racions

Utensilis

Dues paelles mitjanes
Un plat pla gran
Una espàtula metàl·lica plana
Un escuradents

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim l'all laminat, i quan comencí a estar fregit, afegim les mongetes, les fregim, i tot seguit les fiquem repartides per tot el fons del plat.
Seguidament, agafem la baldana de ceba, la punxem amb un escuradents i amb un ganivet de tallar pernil, la tallem en dues meitats a lo llarg, i tot seguit la fregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i quan ja e's ben fregida, la fiquem damunt les mongetes, amb la pell a sota.
Ja per acabar el plat, en una paella amb un raig d'oli d'oliva,esclatem un ou, i fem un ou ferrat, afegim un polsim de sal en el rovell, i amb l'espàtula plana, el posem damunt de la baldana fregida, i ja el podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és un esmorzar de forquilla que tant és pot fer amb baldana de ceba, com amb baldana d'arròs, encara que jo prefereixo la de ceba perquè és més melosa.
Farem tants plats, com persones ens acompanyin a esmorzar.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3032 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: