Tripa amb cigrons menuts i sípia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de tripa comprada bullida, neta i tallada
  • 300 g de cigrons menuts comprats a granel cuits.
  • 1 Sípia gran
  • Brou de verdures casolà
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre vermell picant

Pel sofregit:

  • 3 Tomàquets madurs
  • 1 Branqueta d’api
  • 1 Ceba mitjana
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

La sípia a la peixateria ens l'han netejat i tallat a daus.
En una paella amb una mica d’oli, fem el sofregit.
Tallem l’api a trossets, la ceba ben picada i els tomàquets a trossos.
Ho posem a la paella amb una mica de sal.
Deixem coure uns 20 minuts.
Ho passem tot per la batedora elèctrica. Ho reservem.
Mentre s’està fent el sofregit, saltem els daus de sípia en una altre paella
amb una mica d'oli, durant uns 15 minuts. La reservem amb l’oli.
En una olla, hi posem la tripa amb el brou de verdures i el sofregit.
Deixem coure uns 35 minuts a foc baix.
Hi incorporem els cigrons amb la sípia i el seu oli.
Hi posem una mica de sal i una mica de pebre vermell picant.
Deixem coure uns 15 minuts tot junt.
Ja es pot servir.

1h 20min


Recepta de cuina de Tripa amb cigrons menuts i sípia

Tripa amb cigrons menuts i sípia.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1574 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: