Bacallà gratinat amb panses i ou dur

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 talls de morro o llom de bacallà dessalat
  • 2 ous
  • 75 g de panses
  • 50 g de formatge ratllat
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet petit madur
  • 2 grans d’all
  • Farina
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Posem les panses en remull un quart d’hora i fem els ous durs, uns 10 minuts. Un cop cuits, els retirem, els refredem amb aigua i els pelem.
Eixuguem els talls de bacallà amb paper absorbent de cuina, els enfarinem i els posem a fregir en una paella amb oli d’oliva calent, quan agafin el color, els retirem i els col·loquem sobre paper absorbent per treure l’excés d’oli. Colem l’oli, i en posem una mica en una paella, a foc suau; hi afegim la ceba i els alls, tot ben picat. Al cap d'uns minuts hi tirem el tomàquet ratllat. Deixem que es sofregeixi una bona estona a foc lent fins que ho tinguem ben confitat.
Tallem els ous durs per la meitat.
Agafem una safata de forn, hi col·loquem els trossos de bacallà, amb el sofregit, els ous i les panses que haurem colat prèviament. Pre escalfem el forn a 180º.
Enfornem i deixem coure uns 10 minuts i, si cal, hi afegim unes gotes d’aigua. Obrim el forn i tirem una mica de formatge ratllat sobre els talls de bacallà. Ho gratinem i ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Bacallà gratinat amb panses i ou dur

Bacallà amb panses i ou dur.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3187 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: