Musclos amb picadillo

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de musclos-Un pebrot vermell-Un pebrot verd-Una ceba-Una tomàquet-Tres grans d'all-

4 racions

Utensilis

Una olla grossa, una plata i un ganivet.

Elaboració

Primer de tot obrim els musclos al vapor .Els escorrem be i els posem en una plata, reservant nomes la part de la clova que te la carn. En un vol a part preparem el picadillo, amb tots els ingredients ben picats. Agafem una cullera i posem una mica de picadillo a sobre de cada musclos.

25min

Notes

Servim una mica fred de la nevera , estàn millor.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2133 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: