Crema de carbassó
Categoria:
Sopes i cremes
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 carbassons mitjans
- 1 porro
- Sal
- Crema de llet
- Formatgets
- Pebre
- Pernil dolç
- Ou ratllat
- Alfàbrega fresca
6 racions
Elaboració
Per donar-li aquest color més claret peleu els carbassons, si no tampoc passa res, je je je. Trocegem els carbassons i el porro i els posem a bullir en una cassola, quan veiem que ja estan llestos ho triturem tot bé, jo ho faig directament dins de la mateixa olla. Un cop tinguem la crema rectifiquem de sal, hi afegim els formatgets i la crema de llet i seguim trituran amb la batedora, hi afegirem un polsim de pebre i ho posarem en racions individuals. Deixarem refredar i posem a la nevera. Aban de servir afegim unes tires de pernil dolç ben primetes una mica d'ou ratllat i una mica d'alfàbrega fresca a trocets i ja la tenim, ben fresqueta que bé que entra.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2786 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.