Crema de carbassó

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 carbassons mitjans
  • 1 porro
  • Sal
  • Crema de llet
  • Formatgets
  • Pebre
  • Pernil dolç
  • Ou ratllat
  • Alfàbrega fresca

6 racions

Elaboració

Per donar-li aquest color més claret peleu els carbassons, si no tampoc passa res, je je je. Trocegem els carbassons i el porro i els posem a bullir en una cassola, quan veiem que ja estan llestos ho triturem tot bé, jo ho faig directament dins de la mateixa olla. Un cop tinguem la crema rectifiquem de sal, hi afegim els formatgets i la crema de llet i seguim trituran amb la batedora, hi afegirem un polsim de pebre i ho posarem en racions individuals. Deixarem refredar i posem a la nevera. Aban de servir afegim unes tires de pernil dolç ben primetes una mica d'ou ratllat i una mica d'alfàbrega fresca a trocets i ja la tenim, ben fresqueta que bé que entra.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: