Arròs de congret

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400grams d'arrós-Un congre petit a rodelles-1ceba-1pebrot verd-2alls-Oli d'oliva-Sal-

2 racions

Utensilis

Un morter , una cassola per fer arròs i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb oli i fem un sofregit de ceba picada alls picats i el pebrot trossejat petit. Un cop fet el sofregit , afegim el congre ; ho cobrim d'aigua i salem al gust. Un cop veiem el congre mig cuit , incorporarem l'arrós. Rectifiquem de sal i fem coure uns vint minuts .

45min

Notes

Es important que el congre sigui petit, es es bo i tendre per fer amb arròs.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2445 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: