Filet de vedella amb patè i pa torrat

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un Filet de vedella en medallons-Un Paté al nostre gust-Lles cas de pa de barra-Sal-Oli-

1 racions

Utensilis

Un ganivet de punta rodona i una paella.

Elaboració

Posem una paella al foc amb una mica d'oli i fregim el pa fins que sigui cruixent. El traiem,escorrem i el untem amb el paté,i reservem en un plat o plata. Després calentegem una paella amb unes gotes d'oli, salem els medallons i els fem a la paella. Un Un cop fets els medallons, els posem sobre de les llesca's de pa amb el paté i servim calent.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2059 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: