Truita Margarida al forn

Ingredients

  • 6 ous
  • 2 cullerades de farina
  • 2 cullerades de llet sencera
  • 8 gr llevat royal
  • 400 gr tomàquets cherry
  • 200 gr formatge emmental
  • Alfàbrega
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

Batrem els ous juntament amb la farina, la llet, el llevat y la sal fins obtenir una mescla esponjosa. Afegirem l'alfàbrega, el formatge, els tomàquets cherry i una mica d'oli d'oliva i ho barrejarem bé. Pinzellarem un motlle de silicona amb una mica d'oli i hi posarem la barreja.
Enfornarem uns 30 minuts o fins que quedi l'ou ben quallat, si veieu que se us torra massa la part de sobre hi poseu un tros de paper d'alumini. Un cop cuit deixem refredar una mica abans de desmotllar i ja podrem servir.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2516 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Meri, t'asseguro que la tastaré, m'agraden molt les farinetes, (pasta, etc), té molt bon aspecte.

Salutacións

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: