Cabell d'Àngel

Ingredients

  • 1 carbassa de fer cabell d'àngel
  • Sucre
  • Llimona
  • Canyella

Elaboració

Buidar la carbassa i treure-hi la grana. Pesar-ho en cru. Posar-ho a bullir amb una mica d'aigua, fins que surtin els filaments. Escorre-ho.
Posar en una cassola una mica menys de sucre que el pes de la carbassa, (la proporció és de 800 gr de sucre per kilo de carbassa) el suc d'una llimona i una miqueta d'aigua. Fer amb això un almíbar espès.
Un cop fet l'almibar, afegir el cabell d'àngel, fer-ho bullir, tot remenant poc a poc i sovint -sinó s'enganxa a la cassola-, fins que adquireixi el color i la textura característica.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2068 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: