Amanida de pasta de colors
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Facil

Ingredients
- Mig quilo de pasta de colors- Dos ous- Una ceba tendre- Un tros de formatge tendre- Un tros de embotit de gall d'indi-Una llauna de tonyina- Sal - Oli d'oliva-
3 racions
Utensilis
Una olla grossa, una escorredora, un ganivet de cuina i un bol.
Elaboració
Primer de tot bullim la pasta amb abundant aigua i un pols de sal. Mentrestant preparem un bol i posem el formatge a daus , l'embotit a daus, la ceba rentada i pelada també la posem a daus , i els ous els bullim i els traiem la clova i els tallem a trossos ,i per ultim la tonyina l'esmicolem, tot això dins el bol. Un cop cuita la pasta l'escorrem , la deixem refredar i la posem al bol i barregem tot plegat. Ho podem servir amb el mateix bol o en una plata , amanit al nostre gust.
45min
Etiquetes:
Amanides Pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.