Olives en conserva
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Conserves
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- Olives arbequines
- Sal
- Aigua
- Farigola
- Sajolida
Utensilis
Pots de vidre degudament nets.
Elaboració
							Posarem les olives en remull durant uns dies, canviant-los l'aigua diàriament.
Tindrem a punt uns pots de vidre.
Omplirem els pots d'olives sense arribar dalt de tot, per tal que ens hi càpiquen les herbes aromàtiques.
Mesurarem nou mides d'aigua per una de sal, i les cobrirem.
Posarem finalment, unes rametes de farigola i sajolida.
Taparem els pots, sense acabar de roscar-los (si els pots són de rosca), per tal de deixar respirar les olives.
Els deixarem uns mesos per tal que estiguin a punt per menjar.
Si volem menjar-les més aviat, farem un petit tall amb el ganivet a cadascuna, i d'aquesta forma s'apressa la maduració per menjar-nos-les.
														
 15min
  15min 
Notes
Aquesta varietat d'oliva, és molt gustosa, ideal per acompanyar un pa amb tomàquet i pernil.
Amb aquesta varietat d'oliva, s'elabora l'oli tan típic i saborós a les nostres comarques de Tarragona i rodalies, de diverses marques. Un oli de gust fort i refinat, que fa les delícies de bons àpats,  així com també si el posem sobre del pa, sigui torrat o amb tomàquet. És boníssim!
 Etiquetes: 
						De casa nostra  Per inexperts
 
						Etiquetes: 
						De casa nostra  Per inexperts  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 21642 visites.
 21642 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns 
  Aperitiu
 Aperitiu
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram