Verdures saltades amb bacó

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Verdures bullides , si pot ser del dia abans. En aquest cas patata i mongetes- Tres grans d'all- Una tira de bacó una mica gruixuda-Un pols de sal-Un pols de pebre negre molt- Un raig d'oli d'oliva-

1 racions

Utensilis

Una paella i una cullera per remenar.

Elaboració

Agafem les verdures prèviament bullides i escorregudes i les tenim a punt. Posem una paella al foc amb oli a calen-tar i mentrestant agafem la tira de bacó i la tallem a daus petits.Agafem els als i els pelem i laminem ben fins. Un cop a punt l'oli , tirem el bacó i els alls a la paella i li fem un tomba i gira , poca cosa , afegim la verdura i donem unes voltes per que es barregin els gustos . Salpebrem al nostre gust i cap al plat.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Omnia CIJBellvitge diu:
mol ve Jordi un plato sencillo y economico,
yo tambien lo suelo hacer comsalmon aumado o jamon dulce y esta muy vien daros las gracias mandar mas
recetas un saludo de parte de antonio

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: