Peres de Sant Jordi

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis peres tipus Conferencia
  • Una pell de llimona
  • Una pell de taronja
  • Una branca de canyella
  • 200 de sucre
  • Aigua
  • Crema pastissera [Veure recepta]
  • 400 grams, de cobertura de xocolata
  • Sis cireres vermelles confitades
  • Paper de cuina

6 racions

Utensilis

Un estri per treure el cor a les fruites
Una cassola metàl·lica fonda
Sis plats de postra
Una reixa per cobertura
Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

En un cassó amb aigua, posem: el sucre, les pells de llimona i taronja, i la branca de canyella.
Quan comença a bullir l'aigua, afegim les peres pelades, i buidades pel centre sense el cor.
Quan ja són cuites, les escorrem, i les posem damunt el paper de cuina, per assecar-les al màxim. A part, en un cassó al bany maria, desfem la cobertura de xocolata, fins que la tenim en el punt òptim, i la reservem. Tot seguit, fem la crema catalana tal com explico ala meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Un cop eixutes, les peres, les posem damunt la reixa i les cobrim amb la cobertura de xocolata, i quan ja estan fredes, les posem cadascuna en el seu plat, i amb l'ajut de la mànega pastissera, omplim el forat del cor, amb crema pastissera, i ho rematem amb un cirera confitada al damunt.
I tot seguit ja les tenim a punt per servir a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2108 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: