Pomes, o peres de Sant Jordi
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis pomes tipus golden, o sis peres tipus blanquilla
- Una pell de llimona
- Una pell de taronja
- Una branca de canyella
- 200 de sucre
- Aigua
- Crema pastissera,( està en les meves receptes)
- 400 grams, de cobertura de xocolata
- Sis cireres vermelles confitades
- Paper de cuina
6 racions
Utensilis
Un estri per treure el cor a les fruites
Una cassola metàl·lica fonda
Sis plats de postre
Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
En un cassó amb aigua, posem: el sucre, les pells de llimona i taronja, i la canyella.
Quan comença a bullir l'aigua, afegim les pomes o peres, pelades, i sense el cor.
Quan ja són cuites, les escorrem, i les posem damunt el paper de cuina, per assecar-les al màxim. A part, en un cassó al bany maria, desfem la cobertura de xocolata, fins que la tenim en el punt òptim, i la reservem.
Un cop eixutes, tant les pomes o les peres, les posem en el plat on les servirem. Amb l'ajut de la mànega pastissera, omplim el forat del cor, amb crema pastissera, i ho acabem amb un cirera confitada al damunt. Tot seguit, ho cobrim amb la cobertura de xocolata, i ja tenim a punt, tant les pomes, com les peres de Sant Jordi.
1h
Etiquetes:
Cuina de primavera La cuina de les postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1058 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...