Pomes, o peres de Sant Jordi

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis pomes tipus golden, o sis peres tipus blanquilla
  • Una pell de llimona
  • Una pell de taronja
  • Una branca de canyella
  • 200 de sucre
  • Aigua
  • Crema pastissera,( està en les meves receptes)
  • 400 grams, de cobertura de xocolata
  • Sis cireres vermelles confitades
  • Paper de cuina

6 racions

Utensilis

Un estri per treure el cor a les fruites
Una cassola metàl·lica fonda
Sis plats de postre
Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

En un cassó amb aigua, posem: el sucre, les pells de llimona i taronja, i la canyella.
Quan comença a bullir l'aigua, afegim les pomes o peres, pelades, i sense el cor.
Quan ja són cuites, les escorrem, i les posem damunt el paper de cuina, per assecar-les al màxim. A part, en un cassó al bany maria, desfem la cobertura de xocolata, fins que la tenim en el punt òptim, i la reservem.
Un cop eixutes, tant les pomes o les peres, les posem en el plat on les servirem. Amb l'ajut de la mànega pastissera, omplim el forat del cor, amb crema pastissera, i ho acabem amb un cirera confitada al damunt. Tot seguit, ho cobrim amb la cobertura de xocolata, i ja tenim a punt, tant les pomes, com les peres de Sant Jordi.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

567 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!