Coll Verd amb mongetes i botifarra crua

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parell de trossos de coll verd(ànec de l'Empordà)- 300 grams de mongetes blanques-Una botifarra de carn crua- Un parell de cebes petites- Tres grans d'all- Un pols de sal- Un got de conyac- Aigua - Un raig d'oli d'oliva- Un pols de pebre negre molt-

2 racions

Utensilis

Una escorredora, un estri de fusta per remenar i una cassola de terrissa.

Elaboració

Primer de tot hem de tenir les mongetes remullades prèviament i escorregudes; cuites amb aigua i sal i ben escorregudes. En una cassola amb oli a foc viu posem a rostir l'ànec a talls i la botifarra partida  per la meitat. Quan sigui daurat,hi posem la sal i pebre, les cebes , alls, i un bon got de conyac. Remenem be i afegim les mongetes. Salpebrem al nostre gust. Ho tapem i fem coure fins que sigui ben cuit tot.

2h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2252 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Omnia CIJBellvitge diu:
jordi no me queda mol clar lo de lánec que cantidad
un saludo gracias
Jordi Bosch Negre diu:
Vale dacord , entenc , un parell vol dir dos trossos d´ànec, admeto que el parlar que fem servir aqui a l´Empordà és una mica bèstia.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: