Coll Verd amb mongetes i botifarra crua

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parell de trossos de coll verd(ànec de l'Empordà)- 300 grams de mongetes blanques-Una botifarra de carn crua- Un parell de cebes petites- Tres grans d'all- Un pols de sal- Un got de conyac- Aigua - Un raig d'oli d'oliva- Un pols de pebre negre molt-

2 racions

Utensilis

Una escorredora, un estri de fusta per remenar i una cassola de terrissa.

Elaboració

Primer de tot hem de tenir les mongetes remullades prèviament i escorregudes; cuites amb aigua i sal i ben escorregudes. En una cassola amb oli a foc viu posem a rostir l'ànec a talls i la botifarra partida  per la meitat. Quan sigui daurat,hi posem la sal i pebre, les cebes , alls, i un bon got de conyac. Remenem be i afegim les mongetes. Salpebrem al nostre gust. Ho tapem i fem coure fins que sigui ben cuit tot.

2h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1084 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Omnia CIJBellvitge diu:
jordi no me queda mol clar lo de lánec que cantidad
un saludo gracias
Jordi Bosch Negre diu:
Vale dacord , entenc , un parell vol dir dos trossos d´ànec, admeto que el parlar que fem servir aqui a l´Empordà és una mica bèstia.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!