Coll Verd amb mongetes i botifarra crua
Categoria:
Carns
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un parell de trossos de coll verd(ànec de l'Empordà)- 300 grams de mongetes blanques-Una botifarra de carn crua- Un parell de cebes petites- Tres grans d'all- Un pols de sal- Un got de conyac- Aigua - Un raig d'oli d'oliva- Un pols de pebre negre molt-
2 racions
Utensilis
Una escorredora, un estri de fusta per remenar i una cassola de terrissa.
Elaboració
Primer de tot hem de tenir les mongetes remullades prèviament i escorregudes; cuites amb aigua i sal i ben escorregudes. En una cassola amb oli a foc viu posem a rostir l'ànec a talls i la botifarra partida per la meitat. Quan sigui daurat,hi posem la sal i pebre, les cebes , alls, i un bon got de conyac. Remenem be i afegim les mongetes. Salpebrem al nostre gust. Ho tapem i fem coure fins que sigui ben cuit tot.
2h
Etiquetes:
Alt Empordà Coll Verd d.o Alt Empordà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1442 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.