Terrina de gall d´indi

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100grs de petxuga de gall d'indi a llonzes fines-200grs de pernil dolç-2ous-1got de llet-1cullerada de farina-8llesques de formatge Gruixeres-sal-pebre-nou moscada-

4 racions

Utensilis

Una terrina rectangular, paper de plata i una cullera.

Elaboració

Batem els ous amb la farina , sal i pebre, i afegim la nou moscada. Diluim amb la llet. Forrem una terrina rectangular amb paper de plata. Posem primer de tot unes llesques de carn asta cobrir el fons de la terrina,i condimentem amb una mica de sal; estenem per sobre la carn , gruyere i pernil dolç i unes cullerades del preparat dels ous batuts. Continuem en aquest ordre , fins acabar els ingredients. Fem coure al bany Maria una hora i mitja. Deixem refredar i després podrem desmotllar i tallar.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1177 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: