Gall d'indi farcit

Ingredients

  • 1gall d'indi
  • Gingebre en pols
  • Sal
  • Pebre

Per el farcit:

  • 200grs de carn picada de porc
  • 1 fetge del gall d'indi
  • 1 ou
  • 50grs de festucs
  • 50grs de pa
  • Cireres
  • Panses desossades
  • 2 culleretes de vi d'Oporto
  • Sal
  • Pebre
  • Gingebre en pols
  • Llard de porc

4 racions

Utensilis

Una cassola, una plata de forn, una plata de servir i un bol.

Elaboració

Primer de tot hem de desossar el gall d'indi , ren-tal i se-cal molt be. Seguidament el untem per dintre i per fora amb sal, pebre i gingebre en pols, i l'impregnem de llard de porc.
Per preparar el farcit, calen-tem oli en una cassola i fregim el fetge.
El retirem i un cop fred el partim a trossos petits.
Piquem els festucs i remullem el pa i el escorrem molt be. Barregem be aquests ingredients i salem una mica , i afegim pebre i gingebre.
Farcim el gall d'indi amb aquesta massa, les cireres i les panses.
Lliguem be el gall d'indi perquè conservi la forma i el posem al forn precalentat durant uns 30 minuts, procurant que es dauri per igual. Després baixem la temperatura del forn i seguim la cocció durant 50 minuts, regant de tant en tant amb el mateix suc de la cocció.
Passat aquest temps, donem la volta al gall d'indi, el cobrim de rodelles de taronja i seguim una altra cocció de 40 minuts. Passat aquest temps el retirem del forn i el posem en una plata per servir.
Després agafem una cassoleta i posem el fons que ha quedat de la cocció al forn i el lliguem amb una mica de vi blanc. Deixem que cogui una mica i ho posem a la plata amb el gall d'indi, o si ho preferim podem servir a part en una salsera.

2h


Recepta de cuina de Gall d'indi farcit

Quedaria així de be , amb una plata ben maca i els convidats llepantse els dits.

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9289 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: