Purè a la fresca

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Puré de patata(el podem fer o de sobre , al nostre gust)- Unes tires de pebrot vermell escalivat- Unes quantes olives verdes- Una llauna de tonyina al natural-

2 racions

Utensilis

Un bol i una plata per servir.

Elaboració

Preparem un bol, i posem el puré, i afegim la tonyina ben escorreguda. Un cop ben barrejat ho posem en una plata. Seguidament i posem a sobre unes quantes olives i unes tires de pebrot. Ho posem a la nevera i quan sigui ben fresc estarà a punt de menjar.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: