Orangettes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Taronja
  • Sucre
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Un ganivet,un escorredor i un cassó.

Elaboració

Posem un casso al foc amb aigua i portem a bullir.
Mentre bull, pelem la taronja i tallem la pell a tires procurant eliminar al màxim la part blanca.
Posem els talls de pell de taronja a bullir al casso uns cinc minuts.
Escorrem la pell de taronja i repetim la operació de bullir i escórrer.
Un cop fet això, posem les pells en un casso altra cop, cobert d'aigua i sucre abundant, sense por; i deixem coure dues hores a partir de que arrenqui el bull.
Despres escorrem les pells de taronja, i les estenem sobre paper sulfuril, amb comte a no trenca-les i posant-les separades.
Les deixem refredar.
Un cop freda les passem per un bol amb sucre, i les posem en una altra fulla de paper sulfuril ben net ; i les deixem reposar unes hores.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: