Saltat de calamars amb romesco i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de calamars petits
  • Romesco [Veure recepta]
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Un got de conyac
  • 600 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Julivert picat
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un batedor de varetes
Un cullerot

Elaboració

Primerament, netegem els calamars, els saltem amb una mica d'oli d'oliva i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa escalfem un got de conyac i el flamegem. Tot seguit, afegim sis cullerots de romesco i una mica de fumet de peix, i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, corregim de sal, afegim els calamars i les mongetes del ganxet cuites, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més. Tot seguit, ho espolsem amb julivert pel damunt, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1427 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: