Llenguado al forn amb puré de pastanagues

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Puré de pastanaga per guarnicions( el podeu trobar a les meves receptes)
  • Un llenguado de ració ( uns 350 grams )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc
  • Porradell picolat
  • Mantega calenta

1 racions

Utensilis

Una safata plana, per anar al forn
Una safata blanca, de porcellana
Una mànega pastissera, amb un broc arrissat
Un cassó petit

Elaboració

Primerament, fem el puré com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, netegem el llenguado, traiem les pells, ( tant la de sobre, com la de sota ), l'hi tallem el cap, i amb l'ajud d'un ganivet, el marquem a lo llarg de dalt a baix, per tota l'espina dorsal, ( a banda i banda ).
A continuació, el fiquem en la safata per anar al forn, el salpebrem, el reguem amb una mica de vi blanc, hi afegim un bon raig d'oli d'oliva, i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que és cuit. En el moment de servir-ho a taula, amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc arrissat, fem un engraellat en tot el fons de la safata de porcellana, amb el puré de pastanaga.
Seguidament, posem el llenguado damunt de la graella de puré, el cobrim amb una mica de mantega calenta ( líquida ), ho espolsem amb un polsim de porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: