Llobarro al forn amb allets, bitxo i patates

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llom de llobarro d’uns 150 g
  • 3 Grans d’all
  • Bitxo
  • 1 Patata mitjana
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre

1 racions

Elaboració

-Rentem , palem i tallem la patata a rodanxes.
-Posem el forn a precalentar a 180 graus.
-En una safata d’anar al forn, hi posem com a base les patates a rodanxes amb una mica de sal i oli. Deixem coure 15 minuts.
-Laminem els alls.
-En una paella a foc roent, hi hincorporem el llom de llobarro pel cantó de la pell i el salpebrem. Deixem coure uns 5 minuts.
-El retirem del foc quan estigui daurat.
-El posem al forn sobre les patates , amb els alls laminats i el bitxo . L'acabem de coure durant 5 minuts a 180 graus.
-Ja podem servir el plat, de base les patates i sobre el llom de llobarro amb els alls laminats i el bitxo.

35min


Recepta de cuina de Llobarro al forn amb allets, bitxo i patates

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1848 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: