Lloms de tonyina amb herbes aromàtiques

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Lloms de tonyina envasats junts i congelats
  • 1 Pot d'all i julivert secs
  • 1 Pot de pebre negre mòlt
  • 1 Pot d'orenga seca
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal normal

1 racions

Elaboració

Al matí, traiem els lloms de tonyina del congelador, per descongelar-los de manera natural. De fet, amb una hora abans és suficient.Un cop descongelats, els assequem bé amb paper de cuina.
Agafem un plat i de base hi posem sal normal, a sobre els dos lloms de tonyina i sobre la tonyina una mica de sal i les herbes aromàtiques (no tenen perquè ser les posades a ingredients, podriem posar-hi: farigola, romaní,...).
La base de sal al plat és perquè al coure la tonyina no s'enganxi. De moment, no hi posem oli.
Posem el plat al microones, hi deixem coure 1,5 minuts (màxim 2 minuts). Així, el peix queda cuit però no ressec. Si els lloms són molt gruixuts, hem de deixar uns 3 minuts. En aquest cas, tenien un gruix de més o menys, entre 1 cm i 1,5 cm i amb 2 minuts ha sigut més que suficient.
Passats els 2 minuts traiem el plat del microones i tirem per sobre del peix un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.

5min


Recepta de cuina de Lloms de tonyina amb herbes aromàtiques

Els lloms de tonyina crus en el plat amb base de sal i les herbes a sobre.

Recepta de cuina de Lloms de tonyina amb herbes aromàtiques

En el plat per degustar-los

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2568 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: