Supremes de lluç "Orly" amb anelles de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre supremes de lluç d'uns 200 grams cadascuna (aproximadament)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pasta "Orly" (la trobareu a les meves receptes)
  • Setze anelles de ceba (les trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Una safata plana metal·lica amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, quan comprem el lluç demanem que ens el tallin en supremes d'uns 200 grams aproximadament.
Seguidament, salem les supremes i les passem per la pasta "Orly" que hem fet seguint la meva recepta, i les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que veiem que són cuites i daurades, i les reservem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli.
Tot seguit, fem les anelles de ceba com explico a la meva recepta, i un cop fregides, les posem com a guarnició a la safata de porcellana, per acompanyar les supremes de lluç, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: