Musclos farcits amb angarota

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants musclos
  • Unes quantes angarotes
  • Aigua
  • Una fulla de llorer

2 racions

Elaboració

Primer de tot rentem els musclos i en traiem les barbes
Els preparem en una olla amb una mica d'aigua i una fulla de llorer
Els posem al foc ,que es vagin obrint al vapor
Mentrestant anem obrint les angarotes i en reservem la carn comestible de dintre
Un cop oberts els musclos els posem en una plata de forn amb la part de clova que te la carn
Els anem emplenant amb una cullera amb la carn de les angarotes
Escalfem el forn a 150graus i posem la plata uns cinc minuts, només que vingui de un color taronja la carn de les angarotes ni haurà suficient

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5125 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquesta recepta deu ser boníssima, però no és difícil trobar les garotes?
Jordi Bosch Negre diu:
Hola Àngels, mira, en aquestes dates solen ser molt plenes i bones les garotes, només fa falta un dia de molta calma a mar, o una peixeteria, aquests dies en solen tenir. Però et dono la raó en que noes gaire fàcil de trobarne.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: