Amanida de patata i peix blau

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una patata mitjana o grossa
  • Un ou dur
  • Una llauna de verat
  • Una fulla de llorer
  • Sal
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem la patata a rodanxes una mica gruixudes.
En un cassó hi posem aigua, una mica de sal, una fulla de llorer i les rodanxes de patata.
Quan arrenque el bull ho deixem coure un 15 minuts (el temps és funció de la varietat de patata, té de quedar cuita però sencera).
En un plat, de base hi posem les rodanxes de patata, per sobre l'ou dur tallat a rodanxes (també podem ratllar l'ou en lloc de a rodanxes). Finalment, hi posem el verat de la llauna amb una mica del seu oli per damunt.

20min


Recepta de cuina de Amanida de patata i peix blau

Amanida fàcil i freda.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3520 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: