Amanida de patata i peix blau

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una patata mitjana o grossa
  • Un ou dur
  • Una llauna de verat
  • Una fulla de llorer
  • Sal
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem la patata a rodanxes una mica gruixudes.
En un cassó hi posem aigua, una mica de sal, una fulla de llorer i les rodanxes de patata.
Quan arrenque el bull ho deixem coure un 15 minuts (el temps és funció de la varietat de patata, té de quedar cuita però sencera).
En un plat, de base hi posem les rodanxes de patata, per sobre l'ou dur tallat a rodanxes (també podem ratllar l'ou en lloc de a rodanxes). Finalment, hi posem el verat de la llauna amb una mica del seu oli per damunt.

20min


Recepta de cuina de Amanida de patata i peix blau

Amanida fàcil i freda.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3431 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: