Tiramisú

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tassa de cafè express
  • 1 culleradeta de ratlladura de llimona
  • 2 cullerades de conyac o amaretto
  • 150 gr de melindros
  • 250 de formatge mascarpone
  • 3 cullerades de sucre
  • 5 cullerades de llet sencera
  • 120 gr de nata per muntar
  • Cacau en pols per decorar

8 racions

Elaboració

Per començar barrejarem el cafè fred amb el conyac. Després col.locarem els melindros sobre una safata o plan gran i els mullarem amb la barreja de cafè i conyac. En un bol posarem el sucre i el formatge mascarpone i ho batrem fins que quedi una massa homogènia. A poc a poc afegirem la llet i la ratlladura de llimona, reservarem. En un altre bol muntarem la nata i l'afegirem a la massa obtinguda anteriorment amb compte, barrejant d'abaix a dalt. En una safata col.locarem la meitat dels melindros cobrint la safata i per sobre hi posarem la meitat de la crema que haurem obtingut, després col.locarem la resta de melindros i la resta de crema. Posarem el tiramisú a la nevera unes 4 hores, jo el vaig deixar tota la nit. Una mica abans de servir hi poseu cacau en pols tamissat per sobre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1680 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: