Bombons de dolç de llet

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues rajoles de 75 gr cadascuna de xocolata blanca
  • Dolç de llet
  • Nous picades.

6 racions

Elaboració

Desfarem una rajola de xocolata. Per fer els bombons podem fer servir una glaçonera de les que tinguem però van millor els motllos de silicona, ja que no costa tant de treure després els bombons, amb l'ajuda d'una cullereta anirem omplin el motllo però posant només xocolata per les parets. Ho posarem al congelador entre 15 i 30 minuts. Despres podem tornar a repetir la operació però llavors no es veuria el dolç de llet. Un cop passat aquest temps hi posem una mica de dolç de llet a cadascun dels forats i uns trocets de nous, sempre però que no arribi fins a dalt, ho tornarem a posar al congelador uns 15 ó 30 minuts.
Desfarem l'altre rajola i acabarem els bombons, ara però ja no caldrà posar-ho al congelador, a la nevera n'hi haurà prou. A l'hora de servir els desmotllarem amb molt de compte.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1367 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Quins bombons, han de ser una delícia, a veure si els puc provar de fer a casa!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: